50 år sedan ”HOLMSTROEM AIR” grundades. 160627

Hittade några gamla tidningsurklipp. 
De fem olika nattpostlinjerna saknas på bilden, likaså Arvidsjaur, Storuman, Linköping, Halmstad, Köpenhamn, Östersund, Umeå och Idre.


En kommentar till “50 år sedan ”HOLMSTROEM AIR” grundades. 160627”

  1. Vi passerade Idre Flygplats på väg till Grövelsjön ofta när jag var barn. Jag var alltid lika spänd inför passagen. ”Tänk om Dornier 228:an står här idag!” Minns även när jag spelade fotbollsmatch i Idre (stod i målet) när ni kom på kort final över planen. Jag tappade all koncentration för stunden och bestämde mig för att bli pilot där och då. Började segelflyga vid 16 års ålder, sen PPL på det några år senare. Tack för inspirationen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *