Besök av Ove Fundin 141028

Blev uppringd av Ove Fundin före lunchtid idag. ”Det är fint väder. Idag 17,5 C grader, ska vi ta en tur på hojarna?”. Jo det hade väl varit trevligt men jag har ju vård av hustru att tänka på. Med så kort varsel kan jag inte ge mig iväg.
image
Sätt på pannan så åker jag över till Vimmerby, kommer om en dryg timma säger Ove, mycket riktigt efter en dryg timma mullrar det nedanför vårt fönster. Jag tar några bilder från köksfönstret. Bella skäller ut honom när han stegar in. Hon gillar inte karlar i mc- kläder, särskilt inte om de ska krama om matte.
image
Det blev lite fika och någon timmas pratstund innan Ove vände tillbaka till Tranås igen och jag satte på ett kok med grisfötter för kommande behov, samt värmde lite dillkött till hustrun och mig.

Livet är fyllt med överraskningar!
image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *