Fortsättning på mina hjärtproblem. Lördag morgon 140913

Hade hoppats få åka hem redan igår. Två gånger sprack operationssåret upp under kvällen och jag fick ytterligare en natt på sjukhuset. Idag på morgonen fick jag nya rena kläder och stod framför spegeln och rakade mig, man ska ju vara representativ när man kommer hem.

Helt plötsligt kände jag att något började rinna utefter benen. Såret hade nu sprungit läck för tredje gången. En kirurg hade gett order om att jag skulle promenera så mycket som möjligt på avdelningen så att allt visade sig ok för hemresa efter lunch. Nu hamnade jag åter i sängen och ska ligga på rygg med huvudet lågt i tre timmar. Kirurgen har varit inne och sett till mig. Fick en kycklingklubba till lunch, den smakade bra. Efter klockan ett ska jag påbörja mina promenader, får se hur det går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *