I fredags fyllde jag 75 år 141212

Jag fick en get i present, visserligen i form av ett gåvobrev. Geten ska levereras via Erikshjälpens försorg till en behövande barnfamilj i Kenya, där den ger mjölk och bidrag till levebrödet, jag tackar alldeles särskilt för denna gåva!

Fick för övrigt mycket presenter i olika former, materiella, blommor och godis av alla de sorter. Inte att förglömma hälsningar via Facebook och brevledes från alla fyra världsdelarna. Dryga 25- talet personer dök upp, det var gamla MAF- gänget från Linköping, motorcykelgubbarna från ”Antikrundan”, folk från Korskyrkan, nära och kära. Tack alla för en genom mysig dag! Någon skrev att 75 år är en av flera udda, jämna födelsedagar och då blir det ju extra märkligt med sådan uppståndelse.

Eftersom Sollan inte längre kan ställa upp som förr ställde hennes två systrar upp helhjärtat hela dagen, Annkatrin Engström bakade kakor och sonhustrun bidrog med lucikatter. Två stora smörgåstårtor fick utgöra basfödan, vi fick så mycket över att vi fick ha efterbjudning på lördagen, Sollan och jag har ätit smörgåstårta två gånger om dagen nu under två dagar, de sista portionerna får vi ta till måndagens frukost. Även Bella uppskattade Bakfickans smörgåstårta.

När jag fyllde 50 kom det drygt 120 personer, det var ett förskräckligt oväsen utanför vid tolvslaget den gången, någon sköt upp ett kanonskott högt i skyn, det var så att tant Skogsberg ända uppe på Kungsgatan vaknade av smällen. Polisen kom och hagelbössor gömdes undan. Poliserna bjöds in och även de fann sig väl tillrätta! Ja, det var en fest det!

De anställda hade tejpat över Air i HOLMSTROEM AIR på våra flygplan och i stället skrivit HOLMSTRÖM 50 ÅR.

Inte enbart glädje. Under söndagskvällen blev jag uppringd av Lennart Dahls hustru, som berättade att Lennart lämnat oss natten till söndagen. Lennart jobbade troget i vår motorcykelfirma under ett antal år. Han var också med i vårt mc- gäng så länge han orkade.
/J-O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *