Jag som föredragshållare 141006

Har blivit ombedd att komma till Växjö och hålla föredrag om mitt liv i lufthavet. Tycker det låter lite väl högtidligt med föredrag, kallar det hellre berättelse eller kåseri. Får väl handla om ”Mitt liv, mitt äventyr”.

Det är inte så ofta nu för tiden som jag ställer upp på sådant här, det är nu drygt 12 år sedan jag slutade flyga, men när gamle vännen Stig R A Svensson ringer och ber så vackert kan man ju inte säga ifrån. Händelsen går av stapeln på:

SVENSK FLYGHISTORISK FÖRENING REGIONAVD KRONOBERG
Plats och tid: Flygklubbens stuga, Småland Airport VXO (Växjö flygplats), kl 16.00 söndagen den 19,e oktober.

20141006-005618.jpg

En kommentar till “Jag som föredragshållare 141006”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *