Min blogg blir mer och mer besökt 141005

20141005-062631.jpg
Hade 224 visningar på min blogg under gårdagen, den 4,e oktober. Intressant utveckling, även en besökare från Malta har varit inne på mina sidor, som numera kan läsas på de flesta språk, bara att välja vilket språk man önskar.

Maltas flagga, som dök upp igår är den 90,e flaggan som kan ses på min Flaggcounter. Undrar vem som har intresse av mig och mina upplevelser på Malta, eller på Cook Islands, som också är representerat på min counter? Hur eller hur, en intressant utveckling. En ständig besökare är från Estland (Estonia) blir nyfiken på vem det kan vara, hör gärna av Dig, min okände vän!

Många skriver på olika media utan att egentligen ha något att skriva om. Jag försöker skriva ner det, som jag tycker varit intressant i mitt liv och det verkar ju intressera folk ute i stugorna världen över. Jag har ändå undvikit att skriva om den dekadens som råder i vårt land efter senaste valet den 14,e september. Framtiden ser dyster ut för vårt land enligt min bedömning. Man strävar efter jämställdhet mellan könen, lika väl består det nya utrikesdepartementet numera enbart av kvinnliga chefer. Där behöver man i första hand kvotera, vilket har blivit ett viktigt inslag i valdebatten eftersom man tycker det är för många män i bolagens styrelser.

Idag är det söndag, blir väl ett besök i Korskyrkan och därefter en tur till Mörlunda där jag ska försöka klara av älgskytteprovet så att jag uppfyller kravet för älgjakten, som börjar nästa måndag. Förra året sköt jag en kalv, det blir mindre och mindre utdelning allteftersom åren går, kan hända intresset avtar med åren. Den finaste jakten tycker jag är harjakt med en bra hund. Det är sällskapsjakt när den är som bäst.

Att tända upp en brasa, ta en kopp kaffe och en macka, kanske grilla en korv medan man väntar på villebrådet ger den där extra kryddan i tillvaron som man så väl behöver för livskvalitén. Ha en bra dag!

3 reaktioner till “Min blogg blir mer och mer besökt 141005”

  1. Hej JO
    Vad krävs för att bli med i Antikrundan , undrar Öyvind Pedersen ?
    Jag har åldern inne — (74+ )en BMW 1150 och ett glatt humör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *