Min ögonoperation spökar ännu

För ungefär ett år sedan var jag hos ögonläkaren, fick beskedet: ”Du flyger inte längre, du arbetar inte längre, du är för gammal”.
Först i april i år fick jag mitt högra öga opererat för grå starr, då var synen endast 0,2.
Läkare sa efter operationen att jag skulle vänta tre månader innan jag byter till nya glasögon.
Efter tre månader konstaterade optikern att han inte kunde få upp skärpan helt, det var ett dubbelseende som inte gick att korrigera med nya glas. Blev remitterad till Västerviks sjukhus igen. Fick vänta ytterligare en dryg månad för att komma till ny läkarkontroll i Västervik.
Jämfört med optikerns supermoderna utrustning tedde sig den i Västerviks sjukhus som rena museeutrustningen.
Fick besked att det ska gå att korrigera med nya glas.
Nu väntar en ny utprovning i Vimmerby.
Tycker det är hög tid att privatisera denna ögonavdelning och lägga ner landstinget. Hade det varit ett privat företag hade man tagit tag i detta per omgående. Då hade läkarna varit lite mer hungriga. Har man så här långa köer då får man väl jobba över några kvällar eller lördagar tills man kommer ifatt. Så gör privata företagare. Dessa har sina löner ändå.
Bilden visar den fantastiska himlen över Västervik när vi anlände denna morgon. Hade kompisen Inge Johansson med som chaufför.
I kväll kom Annkatrin och Kjell Engström över till oss i Sjundhult och vi grillade och fikade till långt in på natten. Härligt med trogna vänner!
Kjell jobbade många år som flygtekniker hos oss, vi var med och bildade MAF och vi har levererat en Cessna 206 till Tanzania tillsammans och mycket mycket mer. Kjell är en helyllekille!

20130828-011059.jpg

20130828-011112.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *