Mina alster 180804

Hittade några ramar liggande. Tyckte det var läge att rama in mina alster, teckningar sedan år 2002.

Efter 16 år får man väl säga att de är tillräckligt mogna att ramas in som tidsfördriv på altanen.Den första teckningen är ett motiv jag inte nu kommer ihåg, den andra är jordkällaren här på gården, den tredje är från ett foto taget vid en av mina landningar på Gangesfloden i Bangladesh, den fjärde är kapellet där jag började redan i söndagsskolan som barn, hette då Elimkapellet, sedermera Baptistkyrkan och numera glasskaffet Mitt Hem.

Intressant i sammanhanget kan nämnas att i den baptistkyrkan togs beslutet att bilda hjälporganisationen ”Medair”. En organisation som växt genom åren och idag verkar i de mest dramatiska krigs- och nödsituationer i vår värld.

Jag var med som en av MAF- Swedens representanter. Beslutet hade föregåtts av möten i bl a Schweiz, Strasbourg och i vår hangar i Hultsfred, då MAF-Swedens huvudkontor.

2 reaktioner till “Mina alster 180804”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *