Motorcykelsäsongen närmar sig

20140316-090105.jpg
Nu börjar det våras. Men vart ska jag åka i år, har inte bestämt mig? Om vädret blir bra funderar jag på att ta hojen ner till Odense i Danmark. MAF- Danmark har 25- årsjubileum. Jag, Lars-Erik Wallhagen samt KeA Arnlund var med när föreningen bildades för 20 år sedan.

Kommer ihåg att jag som talare berättade om någon Ferryflygning jag gjort för MAF. KeA predikade på danska, han kan han. Då flög vi med något av våra flygplan, tror det var en Navajo. Nu får jag nöja mig med att åka motorcykel, i värsta fall bil. Hade hoppats att min fru skulle följa med men hon orkar inte längre med sånt, inte ens med bil.

Bilden tog jag förra året på en tripp till Tyskland. Det blev regn och jag fick ställa in hojen i det nybyggda hotellets garage i centrum av Bremen. Det var ju också en form av invigning att som första fordon få parkera där.

Det får bli samma hoj i år, det är en Honda TransAlp på 650 cc. Den går inte så fort som mina tidigare större BMW, men den är lätt att handskas med och passar en pensionär.

Jag har faktiskt anmält mig till en fem- dagarstur till Åland med kompisarna. Får se hur många vi blir, förra gången vi var på en längre resa var för två år sedan, då var vi på Rügen, vi var då sex stycken som åkte i köldgrader till Trelleborg, hade strålande väder i Tyskland och körde i hem i ösregn. Huaname!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *