Onsdag 150610

Besökte Sollan, hon var glad, hade haft besök av sonhustrun Carro, som tagit med henne i rullstolen till Gästgivarhagen där de plockat blommor, det var uppskattat.

När jag var hos henne dök Kerstin Gerhardt upp med en blomma, en tidig födelsedagsuppvaktning, Sollan fyller 75 år på tisdag den 16,e juni, då har hon öppet hus på Borghaga 2 mellan 11.00 och 14.00. Det var två verkligt uppskattade besök.

(null)

Kerstin påminde om vår förlovningskväll Valborgsaftonen 1964, då bland annat både Kerstin och Bertil Gerhardt var med och vi övernattade på golvet i Kerstins svågers torp, hon påminde också att det var Sollan och jag som sammanförde Kerstin och Bertil. Ja det har verkligen varit en långvarig vänskap. (Mer om Bertil Gerhardt finns att läsa på Google)

Igår kväll, onsdag gick motorcykel turen, av vissa kallad Antikrundan från Vimmerby via Storebro, Silverdalen, Pauliström, Ädelfors där man söker efter guld och vidare till Frenillas Café i Skirö. Där fikade vi för en billig peng och hade en trevlig stund tillsammans. Stället ligger vackert vid sjön och rekommenderas. Frenillasbod.se Vi fick lyssna till värdinnans berättelse om hur de flyttat till Skirö och skapat denna fina anläggning. Vädret var bra, vi var 13 hojar med en gubbe på varje, kvinnor saknades. Vi körde på fantastiska hojvägar.

(null)

Efter fikarasten fortsatte vi till Virserum på en härlig typiskt småländsk väg. Vidare via Målilla och Hultsfred till Vimmerby där vi skingrades och var och en åkte till sitt!

Solnedgången tillbringade jag och min sambo Bella på altanen, egentligen den första utesittarkvällen med något så när sommarvärme.

(null)

I skymningen skulle vi ta en promenad men kom bara till närmsta granne Bror, där vi blev inbjudna på fika, det får bli kvällspromenad en annan gång.

(null)
Brors stuga lite Grand från ovan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *