Valvaka och tillfrisknande 140914

En halvnormal söndag, åkte ensam in till Korskyrkan med efterföljande kyrkkaffe, hälsade sedan på Sollan på hemmet Granebo, som är ett hem för folk med handikapp. Jag klarar henne inte ensam under rådande omständigheter efter min hjärt klaff operation i torsdags. Såret har läckt ett antal gånger och jag har gått omkring med tryckförband i ljumsken. Nu har det hållit tätt i mer än ett dygn.

Annkatrin och Kjell Engström bjöd hem mig på en härlig kalops middag, hon kan laga mat den tjejen. I går firade de sin 50- onde bröllopsdag. Kjell var anställd hos mig och mitt företag under många år och vänskapen har fördjupats mer och mer, särskilt nu när våra familjer har drabbats av sjukdom och handikapp. De har även förbarmat sig över vår yorkshireterrier Bella. Oj vad Bella blev glad när jag kom, hon formligen flög upp i min famn och lämnade mig inte en enda minut.

Hämtade Sollan på hemmet där vi fick låna en rullstol och fick hjälp av personalen att få in henne i bilen, samma sak, Bella hoppade upp i famnen på Sollan. Vi körde till vallokalen där hennes två tvillingsystrar mötte och hjälpte mig att få in henne i vallokalen.

Stannade en stund hos henne, åkte sen och köpte lite färsk mjölk, den jag drack idag var inte frisk, fick hälla ut den. Nu är jag tillbaka i torpet och har suttit någon timma i eftermiddagssolen på ljugar-bänken

20140914-204243.jpg

Tänkte fira livets återkomst med en hummer, som ligger på upptining.

20140914-204543.jpg

En brasa i spisen, sen kan jag kura skymning tillsammans med Bella.

20140914-204914.jpg

Ser på tv. Det verkar som det blir regeringsskifte i vårt land. En stabil och pålitlig regering, som lyckats få upp vårt land på toppnivå i de flesta statistiker. Beljugenhet och kyvspel har lett till att mängder av personer röstar på något de inte har en aning om! Har några riktigt mörkgrå socialister i min facebookslista, de refererar och drömmer sig tillbaka till flydda tider och tror att de kan driva vårt land tillbaka till dessa dystra tider. Nu är det nya tider nya idéer, nytt tänkande. Nu får vi nya ministrar, de gamla avgår med livstidspensioner vad jag kan förstå. Själv anser jag att man borde halvera riksdagsmannakåren, det behövs inte så många som nu. Skulle inte förvåna mig om inte den nya Alliansen kommer att bestå av endast två partier, Socialdemokraterna och Moderaterna, på så vis blir de flesta av landets medborgare tillgodosedda, visserligen på gitt och ont. Den så kallade rödgröna röran tror jag inte kommer att bestå till nästa höst! Den som lever får se! Ja det var lite av mina tankar runt politiken.

Nu ska jag provsmaka hummern, får se om jag återkommer senare ikväll, lär nog inte bli några positivare uppgifter. /J-O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *